laupäev, 7. november 2015

JÄNKUDE ISADEPÄEV 2015



Jänkude rühma lapsed said seekord enne isadepäevanädalat koduse ülesande - küsida oma isalt või vanaisalt, mis oli siis, kui praegused suured inimesed väikesed olid. 
Mõned lapsed panid koguni isa või ema abiga jutukese paberile kirja. Ja mitmel lapsel olid kaasas ka fotod isast või vanaisast lapsena.
Lapsed jutustasid, mida isa või vanaisa armastas väiksena teha, mis mänge mängida, mis oli lemmikmänguasi, milliseid toidud maitsesid... Räägiti ka mõnest isa või vanaisaga juhtunud äpardusest, õnnetusest ja pahandusest-pättusestki...





Ja nagu ikka enne isadepäeva, joonistasid-meisterdasid lapsed oma isast või vanaisast või mõnest teisest olulisest inimesest portree.



Isadepäevakingituseks kujundasid Jänkude rühma lapsed sel aastal oma armsatele inimestele rinnamärgid:)


Isadepäeva tähistas terve meie lasteaed reedel, 6.novembri õhtupoolikul.
Kõigis rühmades olid avatud töötoad. Iga rühma lapsed ja nende isad-vanaisad külastasid kolme-nelja töötuba. Kuna meie lasteaias on 14 rühma, siis olid rühmad töötubade vahel ära jaotatud.

Jänkud, Pääsukesed ja Jaaniussid osalesid üksteise töötubades.

TÖÖTUBA MEIE OMAS, JÄNKUDE RÜHMAS:













Jänkude rühma töölehel olid numbrid, lapsed koos suurte abiga asusid neid joonega ühendama. Numbreid õiges järjekorras ühendades moodustus pilt, mille lapsed said koju värvimiseks kaasa :)
 






















TÖÖTUBA MOODULMAJAS, PÄÄSUKESTE RÜHMAS:






TÖÖTUBA JAANIUSSIDE RÜHMAS:




Sel aastal oli lisaks töötubadele avatud ka KOHVIK:)
Saalis sai töötubade külastamise vahel hinge tõmmata ning osta ja maitsta emade poolt küpsetatud-valmistatud koogikesi, pirukaid, võileibu...

Aitäh Jensi, Merliine, Mirteli, Oliveri ja Roberti emale maitsvate suupistete
ning Andero ja Simone emale kohvikupidamise eest!!!





VAHVAT ISADEPÄEVA KÕIGISSE KODUDESSE,
KÕIGILE ISADELE JA VANAISADELE!!!